Bergen | Limburg Glasvezel

Limburg Glasvezel heeft besloten om samen met de bewoners van gemeente Bergen ervoor te zorgen dat iedereen een glasvezelaansluiting krijgt. Je leest het goed, iedereen! Wanneer Limburg Glasvezel de verbinding verzorgt krijgen alle bewoners gratis een glasnetaansluiting in hun woning. Daarvoor hebben we wel jou hulp nodig! Het glasvezelnetwerk kan alleen worden aangelegd als er voldoende animo is voor een glasvezelabonnement.

Te behalen percentage: 30 %

Vraagbundeling periode: 1 maart 2019 - 30 juni 2019

Stap 1

Voorbereidingen

check
Stap 2

Vraagbundeling

waiting
Stap 3

Graven

waiting
Stap 4

Leveren glasvezel

waiting

Wij komen ook in jouw buurt!

Omdat we graag met jou kennis willen maken zullen we regelmatig bij je komen buurten. Zo kun je ons tegenkomen bij de supermarkt of zijn we op een informatiebijeenkomst bij jou om de hoek. Hieronder staan een aantal data en evenementen gepland waar je ons kan verwachten. Ik zou zeggen, kom gezellig langs voor een bakkie en we leggen je uit wat Glasnet nou zo leuk maakt.

Vul je postcode in en bekijk jouw aanbod

Is Glasnet al bij jou mogelijk?

Vul je postcode in en bekijk jouw aanbod.
Controleer postcode

Informatiebijeenkomst

Op een informatiebijeenkomst is de netwerkleverancier aanwezig om te vertellen wat een glasvezelnetwerk voor jou, je buren en kinderen kan betekenen. Daarnaast zijn wij aanwezig om te laten zien wat voor diensten er bij jou geleverd kunnen worden. Hiervoor worden tijdens de vraagbundeling meerdere avonden voor ingepland.

Tot dan 👋
1 Dinsdag 27 november 📍 Mfc ‘t Luukske Catharinastraat 21, Wellerlooi
2 Donderdag 6 december 📍 Den Asseldonk Den Asseldonk 2, Bergen
3 🗓️ Zaterdag 8 december 📍 De Klaproos Gochsedijk 87, Siebengewald