Montfoort en Linschoten | Gestuurd graven

Wil jij thuis een gratis glasvezelaansluiting? Vanaf het voorjaar start onze partner ‘Iedereen Glasvezel’ met het schouwen en graven in Montfoort en Linschoten.

Wat betekent dit voor jou?

  • Heb jij je al aangemeld Dan hoef je helemaal niets te doen. Er wordt een afspraak gemaakt om de glasvezelkabel in jouw huis aan te sluiten.
  • Heb jij je nog niet aangemeld maar wil je wel een gratis glasvezelaansluiting? Schrijf je dan in voor het einde van de schouwperiode.

Meer informatie volgt snel...

Stap 1

Voorbereidingen

check
Stap 2

Vraagbundeling

check
Stap 3

Graven

waiting
Stap 4

Leveren glasvezel

question

Vul je postcode in en bekijk jouw aanbod

Is Glasnet al bij jou mogelijk?

Vul je postcode in en bekijk jouw aanbod.
Controleer postcode

Een gratis glasvezelaansluiting? Voor niets gaat de zon op.

Het aanleggen en beheren van een glasvezelnetwerk kost vaak miljoenen euro’s. Toch willen veel mensen en bedrijven een glasvezelaansluiting omdat het netwerk sneller, stabieler en vooral ‘toekomstproof’ is. ‘Iedereen Glasvezel’ legt in gebieden met genoeg collectieve interesse dit netwerk gratis aan. Maar voor niets gaat de zon op, dan moet er natuurlijk wel een abonnement worden afgenomen. Daar komt Glasnet om de hoek kijken; Wij leveren diensten zoals internet, televisie en telefonie over het netwerk van ‘Iedereen Glasvezel’ en betalen per abonnee netjes een maandelijkse bijdrage aan ‘Iedereen Glasvezel’. De abonnementen die wij aanbieden zijn vaak vergelijkbaar met de traditionele abonnementen.

Waar meld ik me precies voor aan?

Je meldt je aan voor een internetabonnement van 1 jaar bij Glasnet en dan krijg jij de glasvezelaansluiting gratis. Uiteraard kun je bij ons ook interactieve TV en telefonie afnemen. Kijk gerust verder op onze website voor ons aanbod.

Wanneer is het einde van de schouwperiode?

Dit is voor iedereen verschillend. Heb je je nog niet ingeschreven dan zal er namelijk alsnog een schouwer bij je langskomen om toestemming te vragen of er een glasvezelkabel tot aan je gevel gelegd mag worden. Het einde van dit bezoek is het einde van jouw schouwperiode. Zodra er een algemene planning bekend is, zullen we dit op deze pagina met je delen.